Smartmax magnetisch speelgoed

Smartmax magnetisch speelgoed

Smartmax is constructie speelgoed met staven, bolletjes en magneten. Naast dat je kind tijdens het spelen iets over magnetisme leert, leert het ook hoe stevige constructies te bouwen. Voor de kleinste onder ons vanaf 1 jaar  is het erg leuk om met de reuze grote elementen van Smartmax te ontdekken hoe met magneten te bouwen. Alleen al het aantrekken en afstoten van de magneten is een spel op zich. Je eigen gebouw en voertuig bouwen of ervaren hoe de constructie van een ladderwagen in elkaar zit. Je kunt klein starten en steeds verder uitbreiden. Je kunt ook in een keer een Smartmax container aanschaffen, welke 100 delig is en natuurlijk nog uitgebreid kan worden.

Bij bouwconstructies denk je al snel aan speelgoed voor jongens. Smartmax heeft in deze ook aan de meisjes gedacht. Het ‘Smart bloemen paleis’ is bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor de vrouwelijke bouwers. Een paleis bouwen omringt met bloemen, hoe leuk is dat. De lange en korte kleurrijke staven met de zilverkleurige bollen als koppelstuk geven je kind de mogelijkheid zijn of haar fijne motoriek nog beter te ontwikkelen. Naast de staven zijn er ook panels, de panels helpen je een stapje verder te gaan in het bouwen constructies. Panels zijn o.a. te gebruiken als muren, vloeren, rijvlakken of om er je bouwwerk mee te verstevigen. Smartmax is niet echt goedkoop en het zou zonde zijn als elementen zoek raken. Daarom is er een speciale opbergton ontwikkeld om je Smartmax staven, panels enz. netjes in op te bergen.

Online winkel Lobbes.nl bestaat al 25 jaar en heeft een ruime keuze aan speelgoed, boeken en woondecoratie. Ben je op zoek naar Smartmax of ander speelgoed? Lobbes.nl heeft het grootste aanbod van Nederland.

Voor elke leeftijd is er wel iets te vinden en de levertijden zijn snel. Verjaardagen, Kerst of Sinterklaas bij Lobbes.nl vind je absoluut het cadeau waar je naar op zoek bent. Je hoeft de deur niet meer uit en kunt gewoon vanuit je loungeset in de tuin, of in de winter vanuit je relax stoel voor de open haard de website van Lobbes online bekijken en je bestelling naar wens plaatsen. Vele tevreden klanten waren je al voor.

www.lobbes.nl

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

september 2014
m D w d v Z Z
« aug   okt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo