Back to school met Stabilo

Back to school met Stabilo

Schrijven, tekenen en kleuren zijn bezigheden waar je op school allemaal mee te maken krijgt. Je werk wordt nog mooier als je daarvoor goed materiaal gebruikt. Kleine kinderen gaan van kleuren naar schrijven. Noem het maar een tocht van oefenen naar een vloeiend handschrift. Om een vloeiend handschrift te krijgen heb je een goede pen of potlood nodig. Al jong leren we op school een potlood in de juiste positie vast te houden. We staan er eigenlijk nooit bij stil hoe belangrijk de vorm van een pen of potlood moet zijn om het maximale uit je schrijven te halen. Bijvoorbeeld de grip zone voor ontspannen schrijven, een laag gewicht voor moeiteloos schrijven, speciale uitvoeringen voor links of rechtshandige schrijvers. Een goed potlood of goede pen is eigenlijk helemaal niet zo simpel als we denken.

Stabilo is een bekend merk dat een ruime keus heeft in goed schrijfmateriaal. De meeste scholen in Nederland leren hun leerlingen dan ook schrijven met een pen of potlood van Stabilo. Heeft school ze niet dan schaffen de ouders ze vaak zelf aan voor hun kinderen. Want van oudsher weten we allemaal dat leren schrijven met een goede pen eigenlijk een vereiste moet zijn. Het getob van een linkshandige is verleden tijd. Waar hij vroeger meerdere keren tijdens het schrijven van een brief met zijn hand door de inkt van de brief heen ging, zijn er tegenwoordig bij Stabilo speciale pennen voor linkshandige. Kramp in je handen, omdat de juffrouw je oplegt dat je netjes moet schrijven. Je doet je best, maar door de zenuwen heb je klamme handen en glijdt de pen steeds tussen je vingers weg. Allemaal verleden tijd en niet meer nodig als je kiest voor de juiste Stabilo pen. Stabilo potloden worden gemaakt in mooie heldere en pastel kleuren. Kies je voor de Stabilo Green potloden dan heb je een milieuvriendelijk potlood gemaakt van 100% FSC hout en is de verpakking gemaakt van 80% gerecycled papier.

Lobbes.nl heeft een grote keuze aan Stabilo artikelen in hun collectie, welke in samenwerking met professionals als onderwijzers en wetenschappers ontwikkeld worden. Neem een kijkje op de website van Lobbes.nl en vindt daar o.a. je Stabilo potlood naar wens.

www.lobbes.nl

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

september 2014
m D w d v Z Z
« aug   okt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo