Multishape.nl, al jaren een begrip als het gaat om winkelinrichting!

Multishape.nl, al jaren een begrip als het gaat om winkelinrichting!

De discount winkels schieten als paddenstoelen de grond uit. Was er een paar jaar geleden de opkomst van de Action en ook van de Lidl en de Aldi, tegenwoordig zie je steeds meer winkels met actie rekken, of bakken. Het is een geaccepteerd fenomeen geworden.

Een kledingwinkel is weer een apart segment. Als je een kledingwinkel binnenstapt dan verwacht je dat alle kleding netjes geordend bij elkaar ligt of hangt. Merken bij Merken en maten bij maten. Herenkleding, dameskleding en kinderkleding wordt apart gehangen. De kledingwinkel is een tentoonstelling. Je moet snel iets zien wat je leuk vind. Je komt voor een blauwe broek, dan verwacht je deze snel te vinden en niet minuten lang te hoeven zoeken. Dan ben je al snel vertrokken, we hebben tegenwoordig echt haast.

Om al de groepen, maten en kleuren te sorteren zal een winkel alle kleding keurig in rekken plaatsen. De confectierekken worden gebruikt voor om bijvoorbeeld jassen of rokjes op te hangen. Tenslotte moeten deze kreukvrij worden geetalleerd. De confectierekken worden strategisch op gesteld zodat er ook bepaalde looproutes in de winkel ontstaan. Hierdoor krijg je ideeen tijdens het shoppen.

De kledinghangers zijn natuurlijk ook voor het tentoonstellen van de te kopen artikelen. Hierdoor hangt alles netjes in de winkel. Voor een pak heb je een andere soort kledinghanger nodig dan voor een overhemd. Een pak heeft een broek en een jasje en deze zullen bij elkaar moeten hangen. Een discount winkel zal kiezen voor een goedkopere kledinghanger dan een winkel in het topsegment. Een mooie houten kledinghanger heeft natuurlijk een chiquer uitstraling dan een ijzeren of plastiek kledinghanger.

MultiShape.nl is al jaren een begrip in winkelinrichting en kan iedere winkel inrichten van chique tot discount. Van prijslabeling tot lichtsystemen. Alles wat je in een winkel nodig heb heeft MultiShape in huis. Ook voor de entree of bewegwijzering.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

april 2014
m D w d v Z Z
« mrt   mei »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo