Beursbemanning voor uw stand? Gastvrouwen, gastheren en hostessen! Veldmark.nl en Sold!

Beursbemanning voor uw stand? Gastvrouwen, gastheren en hostessen! Veldmark.nl en Sold!

Wilt u tijdens een evenement of beurs uw product of organisatie onder de aandacht brengen bij het publiek en beschikt u zelf niet over de mankracht om uw gasten te ontvangen, te begeleiden en/of te informeren? Dan is het mogelijk om professionele hostesses en gastvrouwen in te huren.

Professionaliteit essentieel voor een hostess

Wanneer u op zoek bent naar een professionele hostess service, is het belangrijk om voor uzelf de bedenking te maken aan welke voorwaarden een goede hostess of gastvrouw volgens u moet voldoen. Een hostess of gastvrouw is iemand die meestal niet bekend is met uw bedrijf of product maar die tijdens het evenement wel tijdelijk het gezicht en het aanspreekpunt voor uw product en organisatie is. Een hoge mate van professionaliteit, vriendelijke uitstraling en representativiteit zijn dan ook terechte eisen, die u aan hostessen en gastvrouwen of gastheren mag stellen.

VeldMark, uw ervaren partner en hostessenbureau

Hostessbureau VeldMark begrijpt als geen ander dat een hostess het aanspreekpunt is voor uw consumenten en prospects en schenkt daarom veel aandacht aan de training en professionaliteit van haar hostessen, gastvrouwen en beursbemanning en standbemanning. Voor ieder specifiek project draagt VeldMark er zorg voor dat er een ervaren en dedicated team wordt samengesteld, dat uw evenement verder helpt tot een succes.

De VeldMark hostessen en gastheren en -vrouwen zijn stuk voor stuk representatief en communicatief vaardig en worden op voorhand goed geinformeerd over wat van hen wordt verwacht. U kunt er dan ook van op aan dat de VeldMark hostessen er met de glimlacht voor zullen zorgen dat uw gasten zich welkom voelen.

Hostessbureau VeldMark biedt veel mogelijkheden op het gebied van hostessen. Wanneer u een klein of een groot team professionele hostessen nodig heeft voor uw evenement of beurs(stand), bent u bij VeldMark aan het juiste adres.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

februari 2014
m D w d v Z Z
« jan   mrt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen†drogen†in†uw†horeca†zaak†of†thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo