Bedrijfskleding steeds meer online verkocht

Bedrijfskleding steeds meer online verkocht

Wie een bedrijf  heeft, weet hoe belangrijk de juiste kleding voor het personeel is. Kleding moet aan verschillende hoge eisen voldoen. De kleding moet schoon en netjes zijn, representatief zijn en ook uniformiteit en gezag uitstralen. Ook moet het comfortabel zitten en gemakkelijk wasbaar zijn op hoge temperaturen, sneldrogend, liefst zonder te kreuken, dus ook geschikt voor in de wasdroger. Dus alles bij elkaar, zo functioneel mogelijk.

Visitekaartje van uw bedrijf

Het eerste waar iemand naar kijkt die bijv. een restaurant of bar binnenstapt, is naar diegene die de gasten ontvangt. In een restaurant is dit meestal iemand van de bediening. De eerste indruk is het belangrijkste. Wanneer iemand verwelkomd wordt door personeel met een sjofele uitstraling staat, is de neiging om zich om te draaien en naar een ander restaurant te gaan vaak groot. Uw personeel is daarom heel belangrijk voor deze eerst impressie.

Een eerste indruk kan maar een keer gemaakt worden. Behalve dat uw personeel er goed gekleed moet bijlopen, is het ook belangrijk dat uw personeel zich goed voelt in de bedrijfskleding. Dan kunnen uw medewerkers dit ook uitstralen naar de klanten. Bij SAwear koop je online horeca kleding die aan de hoge eisen voor de horeca voldoet en die met trots gedragen wordt. Kijk naar alle bedrijfskleding online van SAwear.nl

Ruime keuze in horeca kleding bij SAwear.nl

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

februari 2014
m D w d v Z Z
« jan   mrt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo