Kinderondergoed online bestellen

Kinderondergoed online bestellen

Ten Cate staat van oudsher bekend als een hoogwaardig Nederlands ondermode merk. Ten Cate ondergoed is ondermode voor iedereen: mannen, vrouwen, kinderen en teens. Ten Cate kinderondergoed wordt gemaakt van duurzaam elastisch katoen, met een hoge kwaliteit.

Ten Cate kinderondergoed: uniek comfort

Ten Cate kinderondergoed besteedt grote aandacht aan kwaliteit, duurzaamheid en comfort: van het zachte katoenen breisel en het badstof kruisstukje tot de unieke pasvorm en het ontbreken van zijnaden. Alle materialen die gebruikt worden, werden met een groot respect voor het milieu gemaakt en zijn in alle opzichten huidvriendelijk.

Ten Cate ondergoed voor het hele gezin

Ten Cate heeft verschillende collecties voor vrouwen, mannen, kinderen en tieners. Alle collecties hebben hun eigen ontwerp en fabricagematerialen. Zo heeft Ten Cate voor ieders smaak wel een mooie ondergoed lijn in petto.

Dames kunnen bijvoorbeeld kiezen uit de TC Women Basic, de TC Women Secrets en de TC Women Soft Cotton lijn. Heren hebben de keuze tussen de TC Men Basic, de TC men Tender Cotton en de TC men Thermal, speciaal voor wintersport, ondergoed reeksen.

Kinderen en tieners vinden vast iets naar hun smaak in de TC Young Basic of Fashion collectie. Vrolijke kleuren, gedurfde prints, comfortabele kinderondermode die er geweldig trendy uitziet!

Ten Cate ondergoed makkelijk en snel online bestellen bij Berden.nl

Bij Berden.nl kun je terecht voor een ruim assortiment Ten Cate ondergoed voor dames, heren, kids en teens. Snel en eenvoudig besteld: met 1 muisklik ligt het product van jouw keuze in je winkelwagentje.

Berden.nl heeft naast Ten Cate ondergoed de keuze uit nog 10 tallen andere merken.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

januari 2014
m D w d v Z Z
« dec   feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo