Professionele vrieskasten tegen de scherpste prijs!

Professionele vrieskasten tegen de scherpste prijs!

Professionele-koeling.nl vormt samen met Nonfood4profs.nl de absolute nummer een op het internet in een full equipement voor de horeca en het bedrijfsleven. U vindt er een uiterst compleet assortiment en enkel van gerenommeerde topmerken. Ook zijn de prijzen er uitermate aantrekkelijk. Beide aanbieders hanteren de laagste prijsgarantie wat impliceert dat wanneer elders toch een product uit het assortiment goedkoper wordt aangeboden u een nog gunstiger prijsvoorstel zal worden gedaan. Vrijblijvend advies op het gehele vakgebied wordt u graag gegeven en dit is natuurlijk bijzonder prettig omdat we toch regelmatig over behoorlijke investeringen spreken. Goed advies ligt tenslotte ten grondslag aan succes op de lange termijn.

We zien een enorme productenrange aangeboden in beiden websites en alles is uitermate logisch en overzichtelijk ingedeeld in rubrieken. Hierbij zien we productengroepen als koel- en vries apparatuur, koelwerkbanken, koelvitrines, schepijs  vitrines, slagroom vitrines, vrieskasten, wijnkoelkasten, ijsblokmachines, vaatwasmachines en toebehoren, keuken, bar- en buffetbenodigdheden maar ook bijvoorbeeld glaswerk, porselein en bestek en alles wat je maar nodig kunt hebben voor bar, keuken en restaurant. Ook zien we er een ijzersterk aanbod van het merk Polar. Polar koeling voor horeca en bedrijf is het merk wat sterk up coming is en dit is natuurlijk niet in de laatste plaats om reden dat de prijs- kwaliteitsverhouding hier ongewoon gunstig ligt. Polar is een uitermate betrouwbaar en onderhoudsarm merk wat in relatief korte tijd een enorme faam verwierf in horeca en bedrijfsleven. Een uitstekende investering voor de lange termijn dus en een zeer gewild product mede om de functionaliteit die hoge ogen scoort in ieder recentelijk klanttevredenheidsonderzoek.

Verder zien we er sterke brands vertegenwoordigd als Liebherr, Animo, Culion, Hupfer, Cater Chef en vele andere grote namen. Al deze merken kunnen bogen op een breed aanbod in hoogkwalitatieve producten die aantoonbaar hoge ogen scoren in intensief professioneel gebruik. Naast een objectief en volledig vrijblijvend advies en een zeer gunstige prijs- kwaliteitsverhouding bieden Professionele-koeling.nl en Nonfood4profs.nl u een uitstekende garantie en service. Dit is namelijk waarmee we de oorlog kunnen winnen in een zwaar concurrerende markt en dit is wat in de wandelgangen de namen zo een goede klank bezorgde. Wij nodigen u van harte uit eens een kijkje te nemen op beide websites; u doet er ongetwijfeld goede ideeën op en loopt er altijd tegen nuttige tips en weetjes op!
www.professionele-koeling.nl

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

november 2013
m D w d v Z Z
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo