Betaalbaar en trendy het najaar in

Betaalbaar en trendy het najaar in

Fashion, we willen er maar al te graag alles over lezen. We lezen de modebladen en volgen de fashionblogs. Zodra we de catwalkshows zien maken we in ons hoofd setjes om te dragen en gaan we direct op zoek in de winkels om deze te kopen. Wat nog wel eens wordt vergeten is om de trends op de juiste manier te vertalen naar een look en outfit die bij jouw stijl en figuur past.

Je eigen stijl
Blijf bij je eigen stijl. Zo kun je jezelf onderscheiden van anderen! Vertaal de high fashion trends naar hippe én betaalbare outfits die bij jouw stijl passen en je loopt op een voordelige manier mee met de laatste mode. Gebruik de handige tips die je kunt vinden op sites als styletoday.nl en fashionchick.nl. Combineer bijvoorbeeld een leuk Primark topje met een perfect zittende skinny van MET uit de nieuwe najaarscollectie. Vergeet daarbij ook niet voor passende accessoires te zorgen. Je kunt tegenwoordig veel leuke tassen, sieraden en beschermhoesjes voor je smartphone bestellen in de online winkels.

Een trendy najaar van 2013
De najaarscollectie van 2013 bevat voor iedereen wat wils. Het is een mix van elegante jurken, klassieke pasvormen en stoere leren jacks. De kleuren die vooral te zien zullen zijn, zijn zwart, kaki, grijs en off-white, in combinatie met wat pailletten en hier en daar enkele rode accenten. Wat erg prettig is, is dat je prima een comfy truitje met een klassieke broek kunt combineren. Zo ervaar je een makkelijk zittende outfit en zie je er toch helemaal classy uit, ideaal dus om aan te doen naar school of kantoor.

Denk om de accessoires!
In de najaarscollectie van H&M en Primark zijn accessoires super belangrijk. De modeketens bieden bij iedere lijn tassen, schoenen en sieraden aan. Grote stenen en versiersels met metaal zullen we veel gaan tegenkomen komende herfst.
Zorg dat je outfit niet alleen matcht met je tas en sieraden, maar ook bij je smartphone! Hier is makkelijk voor te zorgen door te kiezen voor leuke smartphonehoesjes. Kies een stoer Nokia Lumia 520 hoesje of Blackberry Q10 hoesje voor je telefoon en je kunt altijd een match vinden.

Steeds populairder worden de stylus pennen. Deze pennen zijn gemaakt om je smartphone eenvoudig te bedienen. Je hebt ze in allerlei varianten, van glitters tot zakelijk. En het belangrijkste: met een stylus pen heb je er weer een leuk mode-item bij.

Make-up en nagels
Verzorg niet alleen je outfit, maar ook je nagels en make-up.  We zagen dat deze zomer blauw weer terug was. Blauwe oogschaduw, blauw kohlpotlood en blauwe mascara, je zag het overal. Dit najaar gaan we terug naar rustigere kleuren die goed aansluiten bij de nieuwe collecties.

Hoewel we eerst nog van een warme en relaxte zomer gaan genieten, kunnen we er niet omheen om toch alvast stiekem te gaan shoppen wanneer de nieuwe collecties in de winkels zijn gearriveerd. Dat is dus dubbel genieten deze zomer!

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

augustus 2013
m D w d v Z Z
« jul   sep »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo