De maximale jaarruimte

De maximale jaarruimte

Uw jaarruimte

Uw jaarruimte kunt u eenvoudig zelf bepalen op de website van Brand New Day!

Brand New Day kan u veel meer over uw jaarruimte vertellen en daarom kunt u ook via de website heel eenvoudig een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde adviseurs. Uw jaarruimte is natuurlijk afhankelijk van hetgeen u op jaarlijkse basis reeds stortte op uw pensioenrekening. Uw pensioentekort bepaalt uw maximale jaarruimte. Heeft u dus bijvoorbeeld vorig jaar te weinig pensioen opgebouwd dan heeft ‘ruimte’ gecreeerd.

Uw persoonlijke berekening met betrekking tot uw jaarruimte kunt u eenvoudig maken met het tool op onze website. Vrijwel iedereen in Nederland heeft een pensioentekort en hieraan kunnen verschillende factoren debet zijn. U kunt bijvoorbeeld laat zijn begonnen met de opbouw van uw pensioen, als u zelfstandig bent of freelance werkt, wanneer u regelmatig van werkgever verandert enz. Dit en meer over uw jaarruimte kunt u dus gemakkelijk vinden op onze website.

Brand New Day doet meer voor u!

Brand New Day is de financiele partner die u op verscheidene essentiele financiele vlakken effectief kan bijstaan. Brand New Day is een initiatief van dezelfde mensen als die de Binck Bank in 2000 opzetten volledig met eigen geld en geboren uit een ideaal. Dit ideaal is nog steeds een van de hoofdmotieven ook bij de financiele dienstenlevering van Brand New Day.Een volledig transparante werkwijze en een optimaal rendement voor de belegger/spaarder staat hierbij altijd bovenaan de prioriteitenlijst. ‘Dit roepen ze allemaal!’ zou u kunnen zeggen en dat klopt maar vrijwel niemand maakt het waar… Kijk naar de resultaten in business van de Binck Bank en u staat versteld; 65% marktaandeel werd in slechts enkele jaren verkregen! Wow; dat is ongekend! Toch was dit het directe gevolg van een volledig nieuwe aanpak in beleggingen en andere financiele diensten. Hierbij werd de client op handen gedragen en werden de kosten zo laag mogelijk gehouden. De mond op mond reclame leidde in no-time tot een explosieve groei en dit resulteerde uiteindelijk in het enorme voornoemde marktaandeel.

Praatjes vullen geen gaatjes…

Helaas maar al te vaak kwam men er te laat achter dat hetgeen men financieel meende te hebben opgebouwd uiteindelijk ontaardde in een jammerlijk klappende luchtbel! Grote namen bleken onbetrouwbaar en steeds weer was de belegger/spaarder de dupe van wat achteraf bleek een financieel kaartenhuis. Eenzijdige contracten met meer achterdeurtjes en verborgen constructies dan een spookhuis lagen hieraan ten grondslag en bezorgde miljoenen menig hoofdbreken…¬†BinckBank kwam als een duvel uit een doosje en bracht veel licht en lucht in beleggingsland. Men maakte waar wat men beloofde en dit kwam bijvoorbeeld tot uitdrukking in de transactiekosten die er maar liefst 15 maal lager lagen dan elders!

Brand New Day en uw daadwerkelijke pensioen

Het is wellicht slim om meer over uw jaarruimte te weten te komen via gebruik van voornoemd tool. Brand New Dayvertelt u niet enkel graag meer over uw jaarruimte, wij komen met concrete voorstellen waarbij u overzichtelijk en transparant alles krijgt gepresenteerd. Brand New Day stelt u in staat beduidend meer financiele zekerheid te scheppen en de toekomst na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd weer rooskleuriger tegemoet te zien!

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

augustus 2013
m D w d v Z Z
« jul   sep »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen†drogen†in†uw†horeca†zaak†of†thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo