Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar mooie relatiegeschenken? Smart Promotions helpt u graag op weg. Daarom is het goed dat u de mogelijkheden gaat bekijken en hiermee uw netwerk gaat onderhouden. Tegenwoordig zijn relatiegeschenken echt onmisbaar. Wanneer u net een eigen bedrijf heeft gestart gaat u meteen merken wat het effect is als u relatiegeschenken in gaat zetten. Uw netwerk zal sneller groeien, u krijgt meer klanten en dat betekent dus ook meer omzet en winst. Maak uw relaties blij met een relatiegeschenk. Zij waarderen dit gebaar en u zorgt er op deze sympathieke manier voor dat uw bedrijfsnaam meer bekendheid, positieve aandacht krijgt. Aan de hand van een logo of een speciale boodschap kunt u uw bedrijf weer onder de aandacht brengen bij uw klanten. U kunt hierbij denken aan mokken, bekers, rekenmachines, onderzetters, muismatten, wijnen, alles is mogelijk bij Smart Promotions.

Relatiegeschenken voor ieder bedrijf

De relatiegeschenken dienen persoonlijk te zijn, uw bedrijf gaat zich onderscheiden van de concurrent. Daarom kunt u de geschenken personaliseren met een logo of met een tekst. Heef u iets in gedachten dat niet in het assortiment staat? Dan kan er altijd vrijblijvend contact op worden genomen met Smart Promotions en wordt er gekeken wat wij voor u kunnen betekenen. Er wordt graag met u meegedacht. Neemt u daarom nu de tijd om het assortiment aan relatiegeschenken te bekijken zodat u een indruk heeft van wat er mogelijk is. U heeft vast en zeker een idee wat u extra wilt doen voor uw relaties. Het kan binnen de kortste keren door ons worden gerealiseerd en dan kunt u uw bedrijf verder onder de aandacht brengen en uw relaties verrassen met een mooi geschenk.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

juli 2013
m D w d v Z Z
« jun   aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo