Nokia blijft achter op Samsung en Sony!

Nokia blijft achter op Samsung en Sony!

Samsung Galaxy s4

De Samsung Galaxy-S4 is een megasucces in ieder opzicht! Met een nog slankere behuizing die een brokje techniek omvat dat alles slaat is hij met vlag en winpel de populairste onder de smartphones van dit moment! De nieuwe 1.9 GHz quadcore processor maakt de smartphone bovendien nog veel sneller dan zijn voorganger.

De dual camera functie maakt het mogelijk om met de Samsung Galaxy s4 opnamen te maken naar twee kanten tegelijk (back and front!) en de functie Smart Scroll maakt dat wanneer je aan het lezen bent en het einde van een pagina nadert de tekst vanzelf zal doorscrollen…

Groot Samsung nieuws bij de Samsung Galaxy s4 was tevens een ongekend futuristisch snufje in de vorm van Airview wat het mogelijk maakt het touchscreen te bedienen zonder dit aan te raken. Mede hiermee bewijst Samsung op innovatief gebied een pionier te zijn op eenzame hoogten!
Bij alle modellen voorafgaande aan de Samsung Galaxy s4 bewees Samsung telkens opnieuw de internationale media flink in beroering te brengen!
Samsung is de naam die Nokia met rake klappen de de ring uitmepte en de wereldtitel afnam!

Samsung nieuws

Samsung nieuws is hot en wordt wereldwijd op de voet gevolgd door miljoenen in business en consumentenkring. Samsung nieuws wordt qua ingredienten volledig door Samsung zelf getriggerd en gedoseerd. En zolang Samsung de huidge kwaliteit weten te handhaven zal het Samsung nieuws positieve geluiden blijven voortbrengen en zal Samsung de naam blijven die wereldwijd grote belangstelling zal blijven oogsten!

Sony Xperia

De Sony Xperia is ook een van de iconen onder de smartphones die Nokia inmiddels volledig het nakijken liet. De Sony Xperia is echter een volwaardige tegenhanger te noemen van de Samsung Galaxy s4! De Sony Xperia s bijvoorbeeld is voorzien van een zeer krachtig en gemakkelijk te bedienen besturingssysteem en is de absolute topper in gebruik op social netwerken als Facebook met ondermeer een interface genaamd Facebook inside Xperia.

Bij de vele overige snufjes zien we ondermeer de Exmor-R Sensor die je in staat stelt om bij schemerlicht toch scherpe opnamen te maken. Ook stelt de camera zichzelf scherp bij bewegingen.

De Sony Xperia is een wereldwijd begrip wat massaal aftrek vindt bij de ware smartphone freaks!

Ze kunnen alles; ze zijn snel, ze zijn mooi en ze zijn betrouwbaar!

De inhaalslag op Nokia was er een van dodelijk geplande precisie net als ingeval de Samsung Galaxy.  Sony of Samsung… Mercedes of BMW; een kwestie van smaak!!

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

juni 2013
m D w d v Z Z
« mei   jul »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo