Vodafone, KPN en T-mobile bieden 4G aan ook met Sim Only

Vodafone, KPN en T-mobile bieden 4G aan ook met Sim Only

Alle Sim Only aanbieders onder de providers kwamen met leuke Sim Only aanbiedingen. Check ze bij Vodafone, KpN, T-Mobile en anderen!

Alle Sim Only aanbieders onder de Providers lijken elkaar de loef te willen afsteken met aantrekkelijke aanbiedingen. Ook in Sim Only is de concurrentie moordend en dat is dan ook merkbaar in voornoemde aanbiedingen! KPN, Vodafone en T-Mobile bieden het supersnelle nieuwe 4G netwerk aan wat tot 10 keer sneller is dan het vorige netwerk en dit 4G netwerk bieden zij ook aan in Sim Only abonnementen!

Omdat veel mensen behoefte hebben aan een Sim Only abonnement omdat zij hun kosten willen drukken en omdat het toestel wat zij in gebruik hebben veelal nog prima voldoet zie je dat steeds meer providers met Sim Only aanbiedingen komen. Deze Sim Only aanbieders komen met tarieven die werkelijk alles slaan. Neem nu eens een Hollandsenieuwe die in het televisie- programma Kassa als beste uit de bus kwam. Je kunt er met een Sim Only abonnement voor slechts enkele tientjes per maand goed uit de voeten voor vele bel uren!

Laten we de voordelen van Sim Only maar eens op een rijtje zetten…

Wanneer je abonnement gaat aflopen kun je natuurlijk kiezen voor verlenging en lekker dat mooie n nieuwe toestel kiezen wat je er bijkrijgt maar je zou ook kunnen overwegen om toch nog maar even met je huidige toestel te blijven bellen.

Veel mensen doen dit omdat de ontwikkelingen in zo’n duizelingwekkend ijltempo gaan dat het haast niet is bij te benen. Natuurlijk liggen de kosten van een Sim Only abonnement beduidend lager dan ingeval van een abonnement met toestel.

Het kan verstandig zijn om hiervoor te kiezen wanneer je financiele situatie wat onzeker is en je niet zeker weet of je je verplichtingen wel zult kunnen nakomen gedurende de gehele abonnementsperiode.

De diverse aanbiedingen van ongeveer alle Sim Only aanbieders laten aan duidelijk niets te wensen over. Er is een harde concurrentiestrijd gaande en de diverse Providers willen je graag als klant! Sim Only abonnementen nemen in populariteit toe omdat veel mensen hun bestaande telefoon of smartphone nog helemaal niet willen vervangen en omdat de maandelijkse kosten nu eenmaal zoals eerder aangegeven beduidend lager uitkomen!

Nagenoeg alle Sim Only aanbieders bieden goede faciliteiten tegen zeer betaalbare tarieven en als je de extra aanbiedingen van de diverse providers naast elkaar zet dan zie je dat het over de gehele linie ongeveer gelijk ligt. De belangrijkste factor is dan ook dat je tegen een gunstig tarief kunt besparen in een tijd waarin dit zeker niet onverstandig is!

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

juni 2013
m D w d v Z Z
« mei   jul »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo