De Samsung Galaxy S4 wordt veel meer verkocht dan de HTC One

De Samsung Galaxy S4 wordt veel meer verkocht dan de HTC One

Zal de HTC langszij komen bij de Samsung Galaxy s4? Check meteen even Samsung Galaxy S4 Specs op de expertpagina!

De Samsung Galaxy s4 versus de HTC One

De Samsung Galaxy s4 wordt meer verkocht dan de HTC One, dat zijn althans de geluiden die we hoorden omtrent verkoopcijfers…

Zijn beid toestellen ongekend populair het is een voldongen feit dat Samsung met de Samsung Galaxy s4 een soort telekomeet de lucht in heeft geschoten die wereldwijd een hoop opschudding bezorgde! Het toestel bezorgde nog iets en dat was hoofdpijn bij de concurrentie..

Voorzien van een 1.9 GHz processor is het toestel razendsnel en zeer speciale snufjes als oogbesturing en de dualcamera maken de Samsung Galaxy s4 als iets uit een wel wat al te fantastische James Bond productie! Maar het is er gewoon allemaal in de Samsung Galaxy s4…

Galaxy s4 Specs

Een bron vol leuke Galaxy s4 Specs vind je op de expertpagina!
Bij deze Galaxy s4 Specs zie je ondermeer hele leuke accessoires in ondermeer de felle subtractieve hoofdkleuren kleuren magenta en cyaan. (fel blauw)
Ook vind je bij de Galaxy s4 Specs leuke weetjes en nuttige info over de specificaties van dit geweldige toestel.

De HTC One..

Dat we hier spreken over een klassentoestel van wereldformaat moge wel even heel duidelijk zijn!

De HTC One bij de presentatie de ‘Hero’ genoemd kreeg deze kozende titel dan ook terecht wat ons betreft volledig terecht toebedeeld. Nu is HTC sowieso een razend populair merk en deze Taiwanese meesters in elektronica kwamen met de HTC One dan ook met een stukje hitech design op de schappen wat vriend en vijand de adem deed inhouden.
Nu zul je je wellicht afvragen waarom HTC vijanden zou hebben nu ja, we bedoelen eigenlijk de concurrentie want die zat nogal reikhalzend uit te zien naar wat HTC wel weer allemaal zou hebben bedacht.

Enigszins teleurstellend is wel dat de Samsung Galaxy tot op heden een volle lichaamslengte voorsprong heeft op de HTC One maar wellicht komt laatstgenoemde nog wel langszij want het is wel een toestel om van te kwijlen…

Camera en geluid zonder weerga!

De camera van de HTC One is uitgerust met de Ultra Pixel technologie en vangt daardoor 300 procent meer licht op dan camerasensoren van traditionele makelij. Dit resulteert in nog scherpere opnamen en je kunt met de HTC One dan ook vrolijk doorfotograferen als de schemering valt! Ook het geluid van de HTC One is van ongekende en ongeevenaarde kwaliteit dankzij het HTC Boomsound; het frontstereosysteem wat met behulp van de ingebouwde versterker voor een magistrale sound zorgt die alles in smartphoneland overtreft!

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

juni 2013
m D w d v Z Z
« mei   jul »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo