Mediterraans restaurant Hellevoetsluis

Mediterraans restaurant Hellevoetsluis

Je zocht op ‘Mediterraans restaurant Hellevoetsluis’ en dat is de goede zoekterm want ‘Mediterraans restaurant Hellevoetsluis’ bracht je hier..

Restaurant Limani; de béste te vinden onderMediterraans restaurant Hellevoetsluis!’

Tegen iedereen die er nog nooit heeft gegeten kunnen wij van de redactie van Lifestyle Agent enkel maar zeggen dat je dit zeker eens moet gaan doen, vermits je een liefhebber bent van puur verfijnde mediterrane smaken en sferen!

Wanneer je de kaart bestudeert zul je in de verleiding komen te denken dat het hier enkel de Griekse keuken betreft edoch niets is minder waar! Zeker; de eigenaren zijn Grieken en de kaart is Grieks georienteerd maar daarnaast is er een scala aan gerechten mogelijk wat de gehele mediterrane landen gordel rijk vertegenwoordigd.

De gerechten zijn authentiek en alles is mogelijk op het gebied van vlees, vis en vegetarisch!

In overleg kun je dus naast de kaart een diversiteit aan Griekse, Spaanse, Italiaanse en Turkse gerechten bestellen. De wijnkaart presenteert mooie kwaliteitswijnen en verder is er naast het koele biertje een brede keuze aan gedistilleerd.

De entourage en de bediening..

Het mediterrane restaurant is gelegen aan de gezellige jachthaven in het centrum van het oude vestingstadje Hellevoetsluis. Wanneer je langs de vuurtoren het havenhoofd binnenvaart volg je je weg tot voorbij de brug over de haven en dan zie je na ca 200 meter aan je linkerhand restaurant Limani liggen waar je de lekkerste Griekse, Spaanse, Turkse en Italiaanse gerechten kunt bestellen.

Het gezellige terras met uitzicht over de gezellige haven vormt natuurlijk een ideale setting voor een goed glas wijn en een heerlijke tapasschotel op de zwoele zomeravond..

Wandel je het uitermate gezellige etablissement binnen dan zie je het meteen; dit zijn sfeermakers en dit wordt meteen al onderstreept door de immer gemeend hartelijke begroeting en de  algehele mediterrane stijlvolle entourage!

De ten dele open keuken is hypermodern en bij een bezoekje van de smaakpolitie zou als beloning voor de hoogst haalbare hygiene op zeker de sticker op de deur worden achtergelaten!

De sfeer echter getuigt van pure mediterrane gezelligheid en je voelt je er dan ook meteen na binnenkomst volledig op je gemak.

Tegenover de bar staan achter een met palmen en grote glazen bokaal gedecoreerde entree enkele hoge tafels met krukken die zich uitstekend lenen voor de borrel en de snack edoch ook gezelschappen eters plegen deze gezellige plek regelmatig te reserveren…

Reserveren of gewoon aanmeren…

De riante zaak biedt ruimte ook aan grote gezelschappen en al is reserveren gewenst; je kunt natuurlijk altijd even aanmeren en binnenwandelen…

We kunnen je als zoeker onder de keywords ‘Mediterraans restaurant Hellevoetsluis’ dit grandioze restaurant dus van harte aanbevelen! En je zult er dan ook aan den lijve ontdekken waarom je bij een volgende keer je tablet niet meer nodig zult hebben..

Wellicht wordt je op je koers dan wel gevolgd door bootjes die zelf over het Haring Vliet zwervend een half uurtje eerder hun laptopje raadpleegden onder de ludieke zoektermen ‘Mediterraans restaurant Hellevoetsluis!’

Limani : Mediterraans restaurant Hellevoetsluis

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

juni 2013
m D w d v Z Z
« mei   jul »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo