Ben jij helemaal klaar voor de festivalzomer?

Ben jij helemaal klaar voor de festivalzomer?

Wordt het zomers weer tijdens het festival waar jij deze zomer heen gaat? Dit zou Nederland niet zijn, als je dat ver van tevoren al wist. Zorg daarom dat je genoeg keuze hebt uit outfits en accessoires!

Bij mooi weer
Is het mooi weer? Schijnt het zonnetje, is er een fijn briesje, en is de temperatuur aangenaam? Vergeet je zonnecrème dan niet, want na een lange winter verbrand je snel. Smeer je thuis goed in en stop een miniatuurtje in je tas.

Je outfit
Met lekker weer kies je voor een luchtige outfit: je gaat veel lopen en dansen. Een kort spijkerbroekje met een shirtje(Britse of Amerikaanse vlag!) met korte mouwen en sneakers. Neem voor de zekerheid ook een sjaal mee, het kan wat in de avond wat frisser worden. ’s Middags kun je hem in je tas kwijt, je doet hem in je haar of je hangt hem aan je broek.

Je kunt ook gaan voor een schattig jurkje met enkellaarzen. Heerlijk makkelijk en helemaal hip! Wordt het slecht weer? Dan hoef je alleen een panty aan te trekken, en klaar ben je.

Tip: Neem geen pumps of hoge hakken mee. Je bent de hele dag aan het lopen en dansen, dus je voeten hebben steun nodig. Je kunt beter kiezen voor sneakers of Timberlands. En wil je toch hakken, kies dan voor pistol boots of een sleehak. Die geven je voeten genoeg steun.

Met slecht weer
Jammer genoeg schijnt in het regenachtige Nederland niet altijd het zonnetje. Maar dat houdt de pret niet tegen. Zorg er in ieder geval voor dat je genoeg warme kleren meeneemt. Maar niet te veel, want door het bewegen krijg je het warmer dan je denkt.

Je outfit
Draag met slecht weer een lange broek, een luchtig shirt met een vestje met zakken en regenlaarsjes. Doe geen jas aan, dit is te warm en onhandig. Je kunt natuurlijk ook een  jurkje met panty en biker boots dragen.

Tip: neem een waterdichte tas mee voor als het gaat regenen. Dan zijn al je spullen droog en veilig. En wil je je Samsung Ativ S beschermen tegen vuil, krassen en stoten? Neem dan een Samsung Ativ S hoesje mee.

Accessoires
Zonder accessoires is een outfit niet compleet. Vergeet je zonnebril niet mee te nemen, en een tasje is ook onmisbaar. Je tas moet niet te groot zijn, maar kies ook niet voor een kleine clutch. Het beste is een heuptasje waarin je je portemonnee, je telefoon, je sleutels en een paar mini’s mee kunt nemen. Zorg dat je portemonnee niet te groot is, dan wordt hij makkelijk gestolen.

Wil je iets om je Britse of Amerikaanse vlag shirtje mee te matchen? Pimp dan je smartphone met een soortgelijk hoesje. Kijk eens bij  Samsung  S4 hoesjes of iPod Touch 5G hoesjes met de Engelse of Amerikaanse vlag. Een leuke match bij een stoere rock-outfit!

Een andere handige accessoire is voor op een festival is een portemonnee hoesje. Hierin kun je je mini’s kwijt, je geld én je telefoon!

Tip: lak je nagels nog een keer voordat je naar het festival gaat. Zo zie je er op en top verzorgd uit!

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

juni 2013
m D w d v Z Z
« mei   jul »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo