De datingsite voor hoger opgeleiden

De datingsite voor hoger opgeleiden

Nederland telt momenteel 2,2 miljoen singles. Bijna de helft daarvan is op zoek naar een partner. En dit aantal groeit in hoog tempo! Maar waar moet je het zoeken als je verlangt naar een date of partner met wie je fijn en goed kunt praten? Iemand die op jouw golflengte zit? Iemand die qua opleidingsniveau matcht met jou?

Hoog opgeleide levenspartner

Vrouwen prefereren een levenspartner die gelijk of hoger opgeleid is. Zeker als ze een toekomst met iemand willen opbouwen en als ze kinderen willen. Academici kiezen bijna altijd voor een vrouw of man die ook wetenschappelijk is opgeleid. Iemand met wie ze een gelijkwaardige relatie met diepgang kunnen opbouwen. Voor meer informatie over daten voor hoger opgeleiden: http://www.match4me.nl/.

Match4me, de datingsite voor hoger opgeleiden

Match4me is de datingsite voor hoger opgeleiden, die jou helpt om online de juiste partner te vinden. Inschrijven is gratis en je blijft gratis lid zo lang als je wilt. Maak een profiel aan op de site en je kunt op zoek naar een profiel dat jou aanspreekt.

Is er een klik met iemand? Dan kun je elkaar rustig via de mail leren kennen, in jouw eigen tempo. Dan misschien een eerste afspraakje, en wie weet: een wederzijds gevoel dat je elkaar nog beter wilt leren kennen….

Natuurlijk kan het een paar afspraakjes duren voor je die ene echte match ontmoet. Toch blijkt uit succesverhalen van leden die een partner vonden bij Match4me, dat deze formule echt werkt. Want laten we eerlijk wezen: iedereen wil toch graag iemand op niveau?

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

september 2012
m D w d v Z Z
« aug   okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo