Match4Me: serieuze dating voor hoger opgeleiden

Match4Me: serieuze dating voor hoger opgeleiden

Nederland telt momenteel 2,2 miljoen singles, waarvan bijna de helft actief of passief op zoek is naar een partner. Het aantal singles neemt toe en het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) verwacht dat er in 2015 meer dan 3 miljoen singles zullen zijn. De ware Jacob(a) loopt dus echt wel ergens rond, maar waar kom je hem of haar tegen?

De liefde van je leven vinden, is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker wanneer je een drukke carrière hebt, wordt het moeilijker om ‘spontaan’ iemand tegen te komen. Tijd om uit te gaan wordt zeldzamer en het is niet gezegd dat je op jouw zeldzaam avondje stappen een leuke partner tegenkomt. Daten via het internet biedt dan uitkomst.

Vooral hoger opgeleiden vinden daten via het internet interessant

Uit onderzoek blijkt dat vooral hoger opgeleiden de sprong wagen om via het internet de liefde van hun leven te vinden. Vooral het feit dat je in relatief korte tijd met veel potentiële dates in contact kunt komen, vinden hogeropgeleiden met een drukbezet leven interessant.

Daarnaast is internet natuurlijk een laagdrempelig medium om met vreemden contact te leggen. Je komt al heel wat over mensen te weten aan de hand van hun profiel, wat je toelaat onopvallend een eerste selectie te maken.

Gespecialiseerde datingsite voor hoger opgeleiden maakt zoektocht naar gelijkgestemde ziel makkelijker

Een gelijkgestemde ziel vinden, wordt via het internet makkelijker, zeker wanneer jij je bevindt op een datingsite, gespecialiseerd in daten voor hoger opgeleiden. Neem bijvoorbeeld Match4Me.

Match4Me maakt dating eenvoudig en brengt single mannen en vrouwen met een HBO-diploma of universitaire opleiding met elkaar in contact, op een plaats waar ze geen ‘last’ hebben van berichten en aanzoeken, waarop ze niet zitten wachten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat onderwijsniveau een bepalende factor is bij de keuze van een levenspartner.

Als één van de grootste datingsites in Nederland, is Match4Me de serieuze dating site voor hoger opgeleide singles. Opgericht in 2002, heeft Match4Me reeds jarenlange ervaring met het bij elkaar brengen van beter opgeleide singles.

Match4Me: troeven voor hogeropgeleide, online daters

Lid worden van Match4Me kan al helemaal gratis. Er zitten geen addertjes onder het gras, je blijft ook net zo lang gratis lid als je wilt. Als gratis lid kun je in zeven eenvoudige stappen je eigen profiel samenstellen. Je kiest zelf hoeveel of hoe weinig informatie over jezelf wilt delen, maar het spreekt voor zich dat een uitgebreid(er) profiel meer kans biedt op goede matches.

Van zodra je bent ingelogd, kun je onbeperkt actief zoeken naar kandidaten die bij je passen. Je kunt onbeperkt berichten lezen en tien interesse berichten sturen per dag. Je kunt als gratis lid niet zelf persoonlijke berichten sturen; je kunt wél reageren op privéberichten die singles met een volledig lidmaatschap naar jou sturen. Andere voordelen van een volwaardig (betalend) lidmaatschap is dat je kunt gebruik maken van de social dating-tools Messenger en Things2Share, waarmee je nog sneller contact kunt leggen met andere leden.

Waarom niet? Zet de eerste stap naar een serieuze relatie via Match4Me

Wil jij ook de stap wagen om via het internet misschien wel de liefde van je leven te vinden? Schrijf je dan nu in bij Match4Me, waar je meteen kunt kennismaken met veel singles met een hogere HBO / WO opleiding. Met Match4Me kun je ook daten op je mobiel en iPhone, zodat je je liefdesleven nog makkelijker kunt combineren met je drukke dag.

Match4Me komt als beste uit de test bij weblog MVLife en TrosRadar. Match4Me is aangesloten bij Thuiswinkel.org en aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens; je gegevens zijn dus in veilige handen.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

maart 2012
m D w d v Z Z
« feb   apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo