‘Ex’ -Tijdschrift over echtscheiding

‘Ex’ -Tijdschrift over echtscheiding

Vreemd genoeg was er nog geen tijdschrift over echtscheiding en de tijd erna. Daarom is onlangs Ex magazine verschenen. Op woensdag 2 juni verschijnt het tweede nummer. In de nieuwe Ex staan weer veel artikelen met praktische tips en juridische informatie. En persoonlijke verhalen van bekende en minder bekende mensen over hun scheiding. Ex wil eraan bijdragen dat een scheiding zo min mogelijk uitloopt op een strijd waarvan vooral kinderen de dupe worden. Het tweede nummer is niet alleen in de winkel verkrijgbaar, maar wordt ook uitgedeeld in cafés in het hele land.

Nieuwe Ex

In de nieuwe Ex lees je het verhaal van voormalig presentatrice Renée Vervoorn, die getrouwd bleek met een oplichter en een dramatische scheiding doormaakte. Jarenlang vocht zij met ongeloof, woede en verdriet: ‘Ik moest ook mijn eigen aandeel onder ogen zien, ik had té lang vastgehouden aan iets wat er niet was’. Nu, drie jaar later, heeft ze haar leven weer op de rit. En Mariette Fehmers (SBS6) vertelt over de keuzes die zij maakte na haar scheiding, om haar dochter en haarzelf weer perspectief te geven voor de toekomst. Verder wordt volop aandacht besteed aan onderwerpen als scheidingsbemiddeling, (wijziging van) alimentatie, hoe kinderen met de scheiding van hun ouders omgaan en de vorming van een stiefgezin.

Reis winnen

Lezers van Ex kunnen een gratis 1-ouder-vakantie met hun kinderen winnen door hun mooiste vakantieverhaal in te sturen.

Lees meer…

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

1 Reactie » ‘Ex’ -Tijdschrift over echtscheiding

 1. r.r. schreef:

  Zou ik het nummer van ex kunnen krijgen van 2009 september november .Er staat een moeder en een zoontje op en iets met scheiden of blijven en allimentatie.
  Of weten jullie waar ik moet zijn .
  bedankt

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

juni 2010
m D w d v Z Z
« mei   jul »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Recent Comments

 • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
 • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
 • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
 • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
 • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo