Een verregende vakantie maakt depressief

Een verregende vakantie maakt depressief

Het leven herbergt verschillende dingen waar je je slecht door voelt. Hoe kan het ook anders, niet alles is een feestje. De meeste van die humeurbedervers vergeet je snel weer. Dan pak je de draad weer op en gaat verder met je bezigheden. Soms lukt dat, soms niet.

Een Britse poll onderzocht de grootste ontgoochelingen in het leven. Met andere woorden: van welk nieuws of feit raak je hartstikke ondersteboven, in negatieve zin? De uitkomsten van de poll waren verrassend. Op de tweede plaats staat: wakker worden en denken dat het zondag is, terwijl het maandag is. Zo wil je je dag toch ook niet beginnen?

Maar wat vinden mensen nu de allergrootste ontgoocheling? Op Goedgevoel.be staat dat slecht vakantieweer ons helemaal uit het lood kan slaan. We worden behoorlijk depressief als we een dagje naar het strand gaan of een weekje naar Frankrijk, en het regent de hele tijd! Ons humeur wordt er grondig door verpest en eigenlijk kunnen we bij voortdurend slecht weer helemaal geen vakantieplezier meer maken.

Tenslotte maakt de Britse poll duidelijk dat mensen erg veel van hun vrije tijd verwachten. Drie van de tien grootste ontgoochelingen hebben met vakantie te maken. De bagage verliezen veroorzaakt stress en ergernis bij toeristen evenals het vergeten van het paspoort.

Sommige dingen heb je in de hand, andere niet. Denk altijd aan je paspoort; check na het dichttrekken van de voordeur nog eenmaal of je je pas bij je hebt. Op mooi weer kun je alleen maar hopen. Een vakantiebestemming uitzoeken in gebieden waar doorgaans de zon schijn, kan helpen.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

juni 2009
m D w d v Z Z
« mei   jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo