Blijf fit tijdens je vakantie

Blijf fit tijdens je vakantie

Het is vakantietijd en daarom wordt er weer flink gesport en gelijnd want we willen er natuurlijk weer zo strak mogelijk uitzien in onze bikini’s. Maar het zou wel heel erg zonde zijn als je alleen tijdens je vakantie plezier hebt van je slanke en strakke figuur. In shape op, tijdens en n√° de vakantie dus! Maar dan wel op een relaxte manier…

Onderweg kun je al beginnen met fit blijven. Hoe je ook reist, met de auto, trein of vliegtuig, je zult altijd zitten en daarom kun je heel gemakkelijk wat buik- en biloefeningen doen volgens tooStylish. Span je buik- en bilspieren aan. Hanteer voor je billen een sessie van tien per bil. Voor je buik geldt ook een sessie van tien. Eťn sessie is vijf seconden aanspannen en ontspannen.

Je hebt enorm je best gedaan om je buikje weer plat te krijgen en dat is het natuurlijk jammer als deze tijdens de vakantie weer rond wordt omdat je niet voldoende beweegt. Let dus wel op wat je eet (vis en mager vlees) en drinkt (wijn in plaats van bier). Een cocktailtje drinken mag uiteraard tijdens de vakantie, maar om ’s middags op het strand al te gaan borrelen is echt niet goed voor je. Kies fruit als je zin hebt in een tussendoortje, vooral in zuidelijke landen vind je vaak heerlijke zoete en sappige fruitsoorten die zongerijpt zijn en daarom veel smaakvoller dan wat wij gewend zijn.

Op het strand kun je gaan liggen en helemaal niets doen, en dat is natuurlijk heerlijk, maar dat niets doen kun je ook best een beetje afwisselen met activiteit. Juist door óók actief te zijn word je sneller bruin en bouw je nieuwe energie op. Door te zwemmen gebruik je al je spieren en met spelletjes als beachbal, badminton of volleybal krijgen je benen, billen, taille en armen een boost.

Probeer ook tijdens je vakantie zoveel mogelijk lopend te doen. Meestal gaat dat al vanzelf als bijvoorbeeld jouw hotel buiten het centrum of verder van het strand ligt. Ben je in een land als Turkije, dan ben je misschien gauw geneigd om de dolmuŇü (kleine busjes die je gewoon kunt aanhouden op straat) te pakken. Laat ze voor wat ze zijn en ga lekker lopen naar het centrum of strand. Je kunt ze altijd terug naar je hotel wel nemen als je echt even geen puf meer hebt om te wandelen.

Sta je thuis in de sportschool vaak op de loopband, begin dan tijdens je vakantie de dag met joggen. Trek je loopschoenen aan en ga lekker de boulevard heen en weer of loop een half uurtje over het strand. Eenmaal terug in je appartement of hotel lekker onder de douche, ontbijtje en je hebt energie voor de hele dag! Een prettige bijkomstigheid is dat ’s ochtends joggen goed voor je stoelgang en spijsvertering is. En natuurlijk is dansen perfect voor je figuur. Spring op die dansvloer en leef je lekker uit op de muziek! Met twintig minuutjes dansen, verbruik je al snel 100 calorieŽn!

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

juni 2009
m D w d v Z Z
« mei   jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen†drogen†in†uw†horeca†zaak†of†thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo