Geld besparen op kinderkleding

Geld besparen op kinderkleding

Kinderen hebben is geweldig maar helaas ook duur. Voor je het weet sta je alweer in de winkel voor een nieuw paar schoenen of een nieuwe garderobe omdat de kids er alweer uitgegroeid zijn. Het lijkt soms wel of je blijft kopen en de tijden zijn toch al zo duur! Je kunt gelukkig wel wat doen om te besparen op kinderkleding en je kind er toch leuk uit laten zien. Tipsomtebesparen.nl geeft handige tips over hoe je kunt besparen op kinderkleding.

Bij sokken raak je op een of andere manier altijd één van de twee kwijt. Koop daarom meerdere paren van dezelfde sokken. Dan hoef je tenminste de ene sok niet gelijk weg te gooien als de ander kwijt is. Ook handig is om een maatje groter te kopen, vooral als het kledingstuk van katoen is. Katoenen kleding staat er om bekend dat het krimpt, vooral in de droger. In het ergste geval zal het kledingstuk iets te groot blijven, maar kinderen groeien er zo in. Kijk ook even naar het waslabel voordat je een kledingstuk aanschaft. Soms mogen ze niet warmer worden gewassen dan op 30 graden. Niet erg handig om hardnekkige vlekken uit de kleding te krijgen! Ook is het aan te raden om de kleding binnenstebuiten te wassen zodat kleuren langer mooi blijven en het kledingstuk langer gedragen kan worden.

Zelf kleding maken kan heel wat geld schelen. Het kost wel wat tijd maar een lapje stof hoeft niet duur te zijn. Zeker als je nog kleine kinderen hebt, heb je vaak aan een couponnetje al genoeg. In plaats van helemaal iets nieuws maken (als je niet zo handig bent met de naaimachine) kun je ook besluiten een goedkoop simpel shirt te kopen en deze zelf te bewerken. Zo kun je van iets simpels toch iets aparts maken.

Ook zou je eens moeten kijken op het internet. Vaak is kinderkleding in webwinkels een stuk goedkoper. Oké, je kunt niet passen of de kwaliteit voelen maar bij een goede webwinkel mag je altijd ruilen of retourneren! Als je eenmaal een goede ervaring hebt met een webwinkel, dan kun je de volgende keer weer bij deze winkel bestellen. Bij OTTO mag je ook gewoon ruilen en retourneren. Je krijgt alle artikelen 14 dagen op zicht dus je hebt alle tijd om je kleine meid of jongen de leukste kinderkleding te laten passen! Daarnaast vind je er ook nog eens de leukste kindermode in de koopjesshop.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

1 Reactie » Geld besparen op kinderkleding

 1. Liza schreef:

  Goedkope, nieuwe of tweedehands merkkleding vind je op http://www.MumsMarket.nl

  En het leukste is dat je met iedere aankoop een goed doel steunt dat zich richt op kinderwelzijn.

  “Shop iets moois voor je eigen kind en doe zo ook iets voor een ander!”

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

Recent Comments

 • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
 • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
 • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
 • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
 • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo