Gratis persoonlijke assistent!

Gratis persoonlijke assistent!

Sterren weten het al langer: het is ontzettend handig om een persoonlijke assistent te hebben. Want of je het nu druk hebt of niet; we vergeten allemaal wel eens wat en dat is niet altijd even handig. Tegenwoordig hoef je gelukkig niet meer rijk en succesvol te zijn om een persoonlijke assistent te hebben: er is namelijk een gratis variant!

POSTid.nl heeft een gratis herinneringsdienst ontwikkeld die je helpt om al je belangrijke afspraken en notities te onthouden. Als je van de dienst gebruik wilt maken, kun je je aanmelden op de website. Vervolgens kun je belangrijke afspraken en aantekeningen invoeren. Op het moment dat de termijn ergens voor verstrijkt, of de dag van de afspraak is aangebroken word je hier via een sms of e-mail van POSTid.nl aan herinnerd.

Het bedrijf doet echter meer dan je alleen herinneren aan je afspraken. Aan je afspraken wordt namelijk ook belangrijke informatie gekoppeld. Verloopt je paspoort bijna? Dan kun je op de website lezen wat je moet doen om je paspoort te verlengen. Ook krijg je in dat geval een waarschuwing als je naar een land op vakantie gaat waarvoor je paspoort nog een bepaalde tijd geldig moet zijn.

Naast deze herinneringsdiensten biedt POSTid.nl nog een aantal andere diensten, zoals het versturen van echte verjaardagskaarten of -cadeautjes. Voor deze diensten moet je wel betalen, de standaard herinneringsdienst wordt gratis aangeboden.

Om gebruik te maken van deze handige persoonlijke assistent heb je natuurlijk wel een laptop of een mobiele telefoon nodig, zodat je alle herinneringen wel altijd op tijd ontvangt!

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo