Bioscooptip: “Angels & Demons: Het Bernini Mysterie”

Bioscooptip: “Angels & Demons: Het Bernini Mysterie”

Angels & Demons: Het Bernini Mysterie” is het langverwachte vervolg op de kaskraker “The Da Vinci Code“. Vanaf morgen, 13 mei 2009, kun je de film in de Nederlandse bioscopen gaan bekijken. Het verhaal werd opnieuw gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Dan Brown, met de sympathieke hoogleraar religieuze symboliek aan de universiteit van Harvard Robert Langdon als het hoofdpersonage.

Dan Brown schreef “Het Bernini Mysterie” vóór “De Da Vinci Code” en het geeft daardoor ook extra inzichten in het karakter van Langdon, waardoor sommige vage toespelingen in “De Da Vinci Code” meteen opgehelderd worden.

De regie is ook deze keer in handen van Ron Howard, terwijl Brian Grazer, Ron Howard en John Calley verantwoordelijk zijn voor de productie. Het scenario is geschreven door David Koepp en Akiva Goldsman.

Angels & Demons: Het Bernini MysterieTom Hanks speelt opnieuw de rol van Robert Langdon, en krijgt het in “Angels & Demons: Het Bernini Mysterie” niet bepaald makkelijk. Wanneer hij erachter komt dat een eeuwenoud geheim broederschap bekend als de Illuminati, de machtigste ondergrondse organisatie uit de geschiedenis, weer actief is geworden, wordt hij geconfronteerd met een dreiging die de ondergang kan betekenen van de aartsvijand van deze geheime organisatie: de katholieke kerk.

Angels & Demons: Het Bernini MysterieAls Langdon ontdekt dat de Illuminati een tijdbom hebben geactiveerd, vliegt hij naar Rome. Daar bundelen hij en Vittoria Vetra (Ayelet Zurer), een beeldschone en mysterieuze Italiaanse wetenschapster, hun krachten. Ze beginnen aan een ware jacht vol actie die hen door verzegelde grafkelders, gevaarlijke catacomben en verlaten kathedralen voert, en ze komen zelfs in het hart van de meest geheime kerker op aarde. Langdon en Vetra volgen een 400 jaar oud symbolenspoor uit de oudheid dat voor het Vaticaan de enige hoop op redding is.

Otto Lifestyle Agents presenteren : Otto Lifestyle Agents presenteren : Maandag 4 mei ging “Angels & Demons” in wereldpremière, in het bijzijn van onder andere Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer, Ron Howard (regisseur), Dan Brown (auteur), Hans Zimmer (soundtrack), Pierfrancesco Favino, Nikolaj Lie Kaas, Thure Lindhardt en David Koepp (scenario). Niet toevallig was Rome de stad waar het feestelijke gebeuren plaatsvond.

We geven je graag alvast een preview van de spannende scenes die je mag verwachten in de film…

‘I need access’:
httpv://www.youtube.com/watch?v=yJqfsy8vM-4

‘Breaking out’:
httpv://www.youtube.com/watch?v=NE65GEZyBnI

‘The first marker’:
httpv://www.youtube.com/watch?v=E0x_1r0YCSw

‘The setup’:
httpv://www.youtube.com/watch?v=0wY22iGq6k8

‘Church vs science’:
httpv://www.youtube.com/watch?v=QdMcoM0xNu0

‘Do you believe in God?’:
httpv://www.youtube.com/watch?v=Kx0OKiW8GrQ

Meer leuk nieuws voor de fans van Dan Brown en zijn boeken rond Robert Langdon: op 15 september wordt de opvolger van “De Da Vinci Code” uitgebracht in UK, USA en Canada. Het zal “The Lost Symbol” heten en is naar verwachting snel nadien ook in een Nederlandse vertaling verkrijgbaar. De filmrechten werden al verkocht en Tom Hanks wordt opnieuw getipt als vertolker van de onvermoeibare professor.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handendrogeninuwhorecazaakofthuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo