Prestatie, entertainment en design in één notebook

Prestatie, entertainment en design in één notebook

HP heeft onlangs een nieuwe serie notebooks gelanceerd, de HP Pavilion dv2. Deze notebook is dun en licht en specifiek ontworpen voor multimediagebruik. Met de Pavilion dv2-serie speelt HP in op de behoefte van consumenten in kleine, draagbare en betaalbare ‘personal systems’ die meer bieden dan een netbook.

De Pavilion dv2 is een complete notebook met volwaardige specificaties, een energiezuinige processor, Windows Vista en een 12,1-inch scherm. De dv2 voert kantoorapplicaties uit, maar kan ook voor multimedia entertainment zorgen.

Alle dv2 modellen hebben een energiezuinig 12,1-inch LED HD TFT scherm met geïntegreerde webcam en microfoon, de harddisk is voorzien van HP ProtectSmart beveiliging en de processor is een energiezuinige AMD Neo MV-40. Qua connectiviteit biedt de dv2 drie USB poorten, een VGA poort, vijf card reader slots en wifi.

HP heeft de Pavilion dv2 in twee modellen op de markt gebracht. Een model met dedicated grafische kaart, 320GB vaste schijf, Vista Premium, Bluetooth, HDMI en een losse meegeleverde DVD±RW drive. Daarnaast is er een model met een shared grafische kaart, 250GB vaste schijf en Vista Basic. Het is model is verkrijgbaar in de kleuren Espresso Black en Moonlight White en het lichtere model enkel in de kleur Espresso. Beide modellen wegen slechts 1,7 kilogram. De verkoopadviesprijs is vanaf 599 euro.

Otto Lifestyle Agents presenteren : Elektronica

Wie toch liever een HP notebook wil hebben met een groter scherm, kan gewoon terecht bij OTTO.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo