Dit zijn de beste luchtvaartmaatschappijen

Dit zijn de beste luchtvaartmaatschappijen

Wie er zeker van wil zijn dat hij vliegt met de meest comfortabele luchtvaartmaatschappij ter wereld, zal een verre reis moeten maken. Cathay Pacific heeft namelijk de 'Airline of the Year 2009' award gewonnen, op de voet gevolgd door Singapore Airlines en Asiana Airlines meldt de Telegraaf. Wie in Europa met de beste luchtvaartmaatschappijen wil vliegen, moet bij Swiss of Air Berlin zijn.

Swiss International Air Lines heeft de prestigieuze 'Skytrax 2009 World Airline Award' gewonnen voor beste Europese luchtvaartmaatschappij op korte en lange afstandsvluchten. De onderscheiding is het resultaat van een jaarlijks terugkerend en onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door het Britse consultantsbureau Skytrax. In dit onderzoek worden miljoenen luchtvaartpassagiers gevraagd naar hun mening over luchtvaartmaatschappijen met hun producten en diensten. Meer dan 15.4 miljoen luchtvaartpassagiers uit 95 verschillende landen werkten hier aan mee.

Voor Cathay Pacific was het overigens niet de eerste keer dat ze een prijs hebben gewonnen. Zo won de maatschappij ook al in 2003 en 2005 de 'Airline of the Year Award' en werd het in 2008 nog bekroond met de award voor het beste 'First Class' product van het jaar. Naast de onderscheiding voor de beste airline, mocht Cathay Pacific dit jaar ook de prijs voor 'Best Airline Asia 2009' mee naar huis nemen.

Van de 'low cost' maatschappijen komt AirAsia het beste uit de test en binnen Europa biedt Air Berlin de beste prijs-kwaliteitverhouding. Voor alle in de prijzen gevallen vliegmaatschappijen kun je de website www.worldairlineawards.com bezoeken.

Voor wie het niets uitmakt met welke maatschappij hij vliegt binnen Europa en liever een accommodatie en vlucht in n boekt, moet zeker eens naar het reisaanbod van Sunweb kijken.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

Lees meer Eten & Drinken

Horeca en keuken apparatuur online

Geplaatst op 27 maart 2015
 
Horeca en keuken apparatuur online
Heb je een eigen horeca gelegenheid dan kan je bij HorecaXXL je hart ophalen. Alle mogelijke horeca-apparatuur en a-merken keuken apparatuur kan je hier direct online bestellen. Maar ook particulieren zijn welkom om hun keuken professioneel in te richten met keuze uit duizenden artikelen voor koelen, vriezen, warmhouden, inrichting en ga zo maar door. Vaak hoop je van (web)winkel naar winkel om de juiste producten bij elkaar te zoeken voor de beste prijs. Dat kost tijd en tijd is geld. Bij XXLho ...
Lees meer Lees meer
 

28-Jan 10:39 » Lavazza koffie Italiaanse koffie
16-Dec 13:45 » Illy koffie

Lees meer Financieel

Flyers online te bestellen

Geplaatst op 04 februari 2015
 
Flyers online te bestellen
De invloed van reclame is tegenwoordig groot. Overal vind je wel advertenties, commercials of reclame in de vorm van sponsoring. Voordat je enthousiast begint met het bedenken van een reclamecampagne is het slim om eerst uit te zoeken wat je met het adverteren wil. Het is natuurlijk de bedoeling dat je de reclame boodschap zo duidelijk mogelijk maakt en er zoveel als mogelijk mensen me bereikt waarvoor je product bedoeld is. Je kunt reclame op verschillende manieren verspreiden, denk hierbij aan ...
Lees meer Lees meer
 

02-Feb 12:27 » Autoverzekering is de nieuwe zorgverzekering bij vergelijking-sites
15-Dec 11:13 » Rubber profielen oplossingen

Lees meer Entertainment

Carnavalskleding voor heren

Geplaatst op 16 januari 2015
 
Carnavalskleding voor heren
Carnaval is een feest wat jaarlijks gevierd wordt en niet alleen in Nederland, maar ook in bijvoorbeeld Brazilie gevierd kan worden. Carnaval is ontstaan als rooms-katholiek feest, vandaar dat het in het zuiden van ons land meer en uitbundiger gevierd wordt als in het noorden. Carnaval is voor de meeste mensen 3 dagen uit je dak gaan, al je zorgen aan de kant zetten en gezellig met z'n allen een biertje drinken en de polonaise lopen. Ieder jaar weer op 11 november om 11 over 11 start carnaval of ...
Lees meer Lees meer
 

24-Nov 13:27 » Online veiling
01-Mei 14:59 » Online je partytent huren

Cadeaus & Geschenken

Lego City

Geplaatst op 06 maart 2015
 
Lego City
Het blijft leuk om met Lego te spelen. De Deense speelgoedfabrikant maakt iedere dag weer heel wat kindertjes blij met hun gekleurde kunststof blokjes en figuurtjes. Sinds 1970 maakte Lego een enorme groei door. Wereldwijd werden meerdere fabrieken opgezet en het assortiment werd steeds groter. Januari 2015 vierde Lego zijn 57ste verjaardag en de meeste van ons hebben vast wel is met Lego gespeeld. Lego is uitdagend en leerzaam speelgoed. Kinderen steken er vaak veel energie in om iets moois te ...
Lees meer Lees meer
 

11-Feb 15:41 » Valentijnskaarten
28-Jan 12:24 » Lego Elves nadert, nog maar 2 maanden