Ook jij kunt deze kleren dragen!

Ook jij kunt deze kleren dragen!

Zijn er dingen die jij nooit aantrekt omdat je denkt dat je ze echt niet kunt dragen? Think again! MSN komt met kledingtips die ook deze outfits voor iedereen draagbaar maken. Als jij bijvoorbeeld nooit hoge hakken draagt omdat ze pijn doen aan je voeten, kun je eens proberen om een paar schoenen met blokhak of sleehak aan te schaffen. Deze stevige hakken bieden al het comfort dat je maar kunt wensen. Bijkomend voordeel: doordat ze zo stevig en massief zijn, loop je er niet op te wiebelen en te wankelen, zodat je er ook nog eens echt elegant op kunt lopen!

Dames met een maatje meer trekken vaak liever geen witte broek aan. Maar een bootcut model met brede tailleband kan juist heel mooi staan, zeker als je hem combineert met een wijdvallende tuniek. En laten die nu juist helemaal hip zijn! Trek er mooie hoge hakken bij aan en je lijt ineens een stuk langer en slanker. Nog even en je zult nooit meer een andere outfit willen dragen…

Ben je al wat ouder en een grote fan van skinny jeans, maar heb je die tot nu toe links laten liggen omdat je vindt dat je er te oud voor bent? Vanaf nu hoeft dat niet meer. Je kunt dit model broek namelijk op elke leeftijd dragen, als je maar zorgt dat je hem combineert met een elegant kledingstuk. Een mooie witte blouse en een vestje bijvoorbeeld. Heb je bredere heupen, kies dan wel voor een ruim vallende blouse die je heupen verdoezelt.

Strapless jurken stellen vooral vrouwen met een kleine boezem voor problemen. Maar juist deze trendy jurkjes kunnen je optisch voller laten lijken, terwijl ze niet per se hoeven af te zakken. Integendeel! Strapless jurken met elastiek in het bovenlijf zullen niet afzakken en doordat het bovenstuk gerimpeld is, lijken je borsten ook nog eens voller. Natuurlijk is het wel zaak dat je precies de juiste maat uitkiest. Jij hebt bovendien het grote voordeel dat je je niet druk hoeft te maken over de juiste beha voor onder een strapless jurk. Draag gewoon geen beha, dat kan makkelijk!

Geïnspireerd geraakt door alle nieuwe mogelijkheden en zin gekregen om aan het experimenteren te slaan? Bij OTTO vind je trendy damesmode in alle stijlen, soorten en maten. Daar zit vast wel iets voor je tussen!

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

1 Reactie » Ook jij kunt deze kleren dragen!

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo