Onverzorgde voeten zijn gigantische afknapper

Onverzorgde voeten zijn gigantische afknapper

Heb jij al open schoenen aan gehad deze lente? Of moet je juist je voeten nog even onder handen nemen zodat je dat soort schoenen straks weer met goed fatsoen aan kunt? Wat je antwoord ook is, waarschijnlijk vind jij net als veel andere vrouwen de verzorging van je voeten heel belangrijk. En dat is maar goed ook, want volgens Goed Gevoel knappen zowel mannen als vrouwen gigantisch af op onverzorgde en lelijke vrouwenvoeten.

Dat is gebleken uit een onderzoek van Hansaplast onder 800 Belgische vrouwen. Zachte, zweetloze voeten met korte, verzorgde nagels en zonder haar of eelt worden gezien als de ideale voeten, zowel door vrouwen als door mannen. Veel vrouwen zouden daarnaast wel kleinere voeten willen hebben. Dat zal natuurlijk niet lukken, maar goed verzorgde, sexy voeten zijn zeker geen onhaalbaar ideaal! Op Trendystyle vind je de nodige tips en trucs om jouw voeten helemaal klaar te maken voor de zomer. Wil je ze ook de rest van het jaar mooi houden, volg de tips dan minstens eens per week op, zodat je volgend jaar meteen bij de eerste zonnestraaltjes je open schoenen aan kunt!

Wil je je voeten af en toe eens extra verwennen na een lange dag hard werken of een middagje intensief shoppen? Daarvoor is een lekkere voetmassage bij uitstek geschikt! Dat kun je natuurlijk zelf met de hand doen, maar er zijn nog prettiger manieren. Kijk je lover bijvoorbeeld eens lief aan of koop een massageapparaat!

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo